Hot Stone Massage

Hot stone massage (hot stone massage) är en form av massage med hjälp av uppvärmda stenar, vanligen tillverkade av basalt, som är placerade på kroppen. 

 Stenarna uppvärmes i ett vattenbad vid en temperatur av omkring 60 ° C. Målet är att slappna av musklerna genom värme. Den löser upp muskelspänningar, ökar syresättningen i vävnaderna och ökar även blod- och lymfcirkulationen samt rensar ut slaggprodukter.

Bild: Pixabay

Oljamassage

Denna olja massage kombinerar element av klassisk massage med unika avslappnande effekt av en massage med speciella oljor. Men de klassiska massage elementen så utformad att välbefinnandet för kunden  är i förgrunden.  

Genom enhetlig massera rörelser på huden i kombination med eteriska oljor har en unik wellness upplevelse.

Denna typ av massage är speciellt lämplig för personer som vill koppla av.

Bild: Pixabay

Örtstämpelmassage

Örtstämpel massage är en wellness massage med växtbaserade  kompresser. Dessa är tygpåsar som är fyllda med växtextrakt , frukt och / eller kryddor. Dessa stämplar uppvärmes i het örtolja eller vattenånga . 

Massagen utförs i olika rörelser och intensiteter - anpassas enligt kroppen och behov. Målet med örtmassage är perfekt avkoppling.Detta uppnås genom att lugnande värme, kunniga massagetekniker  och effekterna och dofter av örter och eteriska oljor.

Bild: Pixabay

Senaste kommentaren

18.02 | 13:35

Tusen tack ,för mycket profesionalt gjort massage, har redan efekt på kroppen mycket smidigare att gå. Lycka till din verksamhet. ! Vänliga hälsningar önkar/Ella

Dela den här sidan